top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

AIR SERBIA PREMIUM LOUNGE BELGRADE: Ένα από τα καλυτέρα Lounge παγκοσμίως!


Το Premium lounge της Air Serbia χωρίζεται σε μερικές μονάδες και είναι εξοπλισμένο με διάφορες ανέσεις που θα παρέχουν σε κάθε επισκέπτη μέγιστη άνεση και ευχάριστη διαμονή. Το μπαρ που βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα του lounge, εκτός από την ατμόσφαιρα, προσφέρει επίσης μια εξαιρετική επιλογή φαγητού και ποτού. Είτε θέλετε να απολαύσετε νόστιμα αρτοσκευάσματα και κέικ με καφέ, διεθνή ή σερβική σπεσιαλιτέ, το φιλικό προσωπικό θα σας προσφέρει αξέχαστη γαστρονομική απόλαυση.








Κατά τον υπόλοιπο χρόνο μπορείτε να ξεφυλλίσετε μεγάλη ποικιλία περιοδικών που έχετε στη διάθεσή σας, να ολοκληρώσετε τις υπόλοιπες δουλειές σας ή απλά να χαλαρώσετε πριν από την επόμενη πτήση.


Γιατί πρέπει να επισκεφτείς το AIR SERBIA PREMIUM LOUNGE στο αεροδρομικό του Βελιγραδίου? 1) Ανετα καθίσματα 2) Ντους 3) Ωραίο φαγητό 4) Φοβερός καφές Τέλος, υπάρχει ακόμη και μια μεγάλη ποικιλία από ποτά και κοκτέιλ. Το Air Serbia Premium Lounge στο Βελιγράδι παραμένει ένα υπέροχο σαλόνι με ευγενικό προσωπικό, νόστιμο φαγητό και τέλειο καφέ. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να περάσεις την ώρα σου πριν την πτήση σου και πάντα έχεις υπέροχες εμπειρίες όσο βρίσκεσαι στο Lounge της Air Serbia στο αεροδρομίου Nikola Tesla στο Βελιγράδι. Air Serbia: https://www.airserbia.com/

Comments


bottom of page