top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Avenue – Modern Cuisine: Η νέα άφιξη στη γαστρονομία της Θεσσαλονίκης που θα γίνει μόδα!


Ανανεωμένο, όμορφο και σύγχρονο. Το Avenue– Modern Cuisine άνοιξε τις πύλες του στους Θεσσαλονικείς το Σάββατο και υποδέχθηκε πλήθος κόσμου. Εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό του Σαββάτου, οι Θεσσαλονικείς επισκέφθηκαν το παλιό Maison Crystal στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το οποίο λειτουργεί πλέον με την ονομασία Avenue– Modern Cuisine.

Το ιστορικό Restaurant & Bar της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε ως Thessaloniki Palace, έπειτα λειτούργησε ως Interni και τελευταίως ως Maison Crystal, επαναπροσδιορίστηκε και πλέον ως Avenue, σας προσκαλεί στο νέο του ταξίδι με Μεσογειακές γεύσεις, ιδιότυπα cocktails καθώς και επιλογές από μία πλούσια κάρτα κρασιών. Ένας ξεχωριστός χώρος τριών στρεμμάτων πάνω στην πανέμορφη Νέα Παραλία, με ανυπέρβλητη θέα στο Θερμαϊκό όπου μπορεί κανείς να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.


Σημειώνεται πως το Avenue δεν έχει διαμορφωθεί πλήρως, καθώς πρόκειται να γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις. Όμως, οι πρώτες εικόνες άφησαν άκρως θετικές εντυπώσεις από το κοινό.





Comments


bottom of page