top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

H μεγαλύτερη Γιορτή Κρασιού πραγματοποιείται στο Βελιγράδι! (+φωτογραφίες)

Οι λάτρεις του κρασιού θα χαρούν αυτόν τον Νοέμβριο. Αν είστε ανάμεσά τους, σας περιμένουν πολυάριθμες παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες, πάνελ ειδικών και πολλοί εκθέτες. Η έκθεση Wine Vision by Open Balkan διαρκεί από τις 16 έως τις 19 Νοεμβρίου στο Βελιγράδι και θα σας προσφέρει πολύ περιεχόμενο. Ελάτε να γνωρίσετε τα κρασιά των Δυτικών Βαλκανίων στο ένα μέρος και να τα δοκιμάσετε από όλο τον κόσμο στο άλλο. Αφιερώστε χρόνο για να παρακολουθήσετε έναν ενδιαφέροντα διαγωνισμό μαγειρικής.



Ο Οργανισμός Τουρισμού Σερβίας παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη συμμετοχή του στην εκθεση που φιλοξενεί τα κρασιά των Δυτικών Βαλκανίων. Η παρουσία ]του είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε την ποικιλία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της Σερβίας σε ένα εκδηλωτικό πλαίσιο γεμάτο ενδιαφέρον. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη μοναδική γευστική ποικιλία των κρασιών και να ανακαλύψετε την πολυδιάστατη εμπειρία της Σερβίας μέσα από το αμπελουργικό της παρελθόν και τα σύγχρονο οινοποιεία της. Συντονιστείτε στο περίπτερό του Οργναισμού Τουρισμού της Σερβίας για μια εμπειρία γεμάτη γευστικά ταξίδια και πλούσια γνώση για τον κόσμο του κρασιού. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείται: www.serbia.travel

Σας περιμένουν γουλιές ποιοτικών κρασιών συνοδευόμενες από μια καλή μπουκιά, ενδιαφέροντα στοιχεία και ευχάριστες συζητήσεις για το «ποτό των θεών». Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για το επάγγελμα να γνωρίσει και να συγκρίνει εμπειρίες, αλλά και να δοκιμάσετε κάτι νέο.



Το δεύτερο Wine Vision πραγματοποιείται στην Έκθεση του Βελιγραδίου υπό την αιγίδα των κυβερνήσεων της Σερβίας, της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας. Στην πρώτη έκθεση πέρυσι, συμμετείχαν περισσότεροι από 350 εκθέτες από 20 χώρες. Αναμένεται ότι ο αριθμός αυτός θα ξεπεραστεί σημαντικά τον Νοέμβριο.

Και φυσικά και φέτος το καλύτερο κρασί θα κερδίσει το Open Balkan Wine Trophy.
















Comments


bottom of page