top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Hotel Sunce: Ένα από τα καλυτέρα ξενοδοχεία και wellness spa!


Στο πιο όμορφο μέρος της Sokobanja, στις όχθες του ποταμού Moravica και περιτριγυρισμένο από πράσινο και όμορφα τοπία, το Hotel Sunce θα σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές απόλυτης ξεκούρασης και χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μπορείτε να απολαύσετε: -Σύγχρονα εξοπλισμένες και άνετες μονάδες διαμονής (124 μονάδες διαμονής)

- Του κέντρο WELLNESS & SPA που εκτείνεται σε 1300 m² με δύο εσωτερικές και μία εξωτερική πισίνα, μεγάλο αριθμό σάουνας, ατμόλουτρο, tepiderium, μπανιέρα υδρομασάζ, αίθουσες μασάζ, αίθουσα αλατιού και άλλα θαλάσσια αξιοθέατα

-Τα δύο εστιατόριά μας (Board και A la carte) προσφέρουν νόστιμο φαγητό ειδικά σχεδιασμένο από τον σεφ μας και το lobby bar για τα αγαπημένα σας ποτά.

Δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας και δεδομένου ότι η Sokobanja είναι ευρέως γνωστή για την καλή ποιότητα του αέρα, οι επισκέπτες έχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να αναζωογονηθούν καθώς απολαμβάνουν την όμορφη θέα στη γύρω περιοχή. Πολλοί συνήθιζαν να ανακτούν το σώμα και το πνεύμα τους εδώ, και οι πιο διάσημοι ανάμεσά τους είναι σίγουρα ο Branislav Nušić και ο Ivo Andrić.

Μετά από σχεδόν 5 χρόνια μεγάλης προσπάθειας και δουλειάς, το ξενοδοχείου Sunce είναι απόλυτα καταξιωμένο και συμβαδίζει με τις ανάγκες των σύγχρονων επισκεπτών. Το 1977 όταν το Hotel Sunce άνοιξε για πρώτη φορά, ήταν η ναυαρχίδα του τουρισμού του ξενοδοχείου και σκοπός του είναι να αποκαταστήσουν την παλιά λαμπρότητα και την παλιά φήμη του ξενοδοχείου. Το προσωπικό είναι πολύ περήφανοι που παρουσιάζουν το μοναδικό ξενοδοχείο στο νοτιοανατολικό τμήμα της Σερβίας, το οποίο θα συμβάλει στην προώθηση του τουρισμού αυτής της περιοχής, αλλά και θα είναι μια πραγματική αναπαράσταση της σερβικής φιλοξενίας και εγκαρδιότητας.

Το όραμά τους είναι να φέρουν μια νέα διάσταση του τουρισμού στη Sokobanja για να φιλοξενήσει άτομα με εκλεπτυσμένο γούστο και ανάγκη για ένα ξενοδοχείο υψηλής κατηγορίας, να καλύψει τις ανάγκες των επισκεπτών μέσω κορυφαίας εξυπηρέτησης και να προσπαθήσει να ξεπεράσει τις προσδοκίες τους. Book Now: https://suncehotel.rs/home Facebook: https://www.facebook.com/suncehotel/ Instagram: https://www.instagram.com/hotel_sunce_sokobanja/

Comments


bottom of page