top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Έρχεται η Χριστουγεννιάτικη Εβδομάδα στο BE ART!




Το κατάστημα BE ART ξεκινά δυναμικά την εορταστική περίοδο με την Christmas Week που έχει ξεκινήσει από τις 12 και θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου. Αυτή η προσφορά είναι μια υπέροχη ευκαιρία για τους λάτρεις των χριστουγεννιάτικων γουριών καθώς προσφέρονται σε πολύ προσιτές τιμές.




Το κατάστημα έχει μια ποικιλία από χειροποίητα γουριά που θα προσθέσουν μια μοναδική νότα για τη διακόσμηση του χώρου σας ή ως υπέροχα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας γούρι και να προετοιμαστείτε για μια λαμπερή γιορτινή περίοδο!




Με την προσφορά αυτή που διαρκεί για λίγες ημέρες ακόμα, το BE ART φέρνει τη χαρά των γιορτών στην πόρτα σας με προσιτές τιμές που δεν πρέπει να χάσετε. Επισκεφτείτε το κατάστημα και ανακαλύψτε μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων γουριών για να δώσετε μια ξεχωριστή νότα στην εορταστική σας διακόσμηση ή για να κάνετε το δικό σας δώρο.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να εξασφαλίσετε τα αγαπημένα σας γουριά με τις εξαιρετικές τιμές της Christmas Week στο BE ART!


Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063863070517  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978002531

Commentaires


bottom of page