top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Η Αναγέννηση Επανομής Κληρώνει 5 Εισιτήρια Διαρκείας!




Η Αναγέννηση Επανομής, μια από τις ιστορικότερες ομάδες της περιοχής, δίνει στους φιλάθλους της την ευκαιρία να ζήσουν τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν από κοντά, κληρώνοντας 5 εισιτήρια διαρκείας! Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να φέρει τους οπαδούς ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και να ενισχύσει την υποστήριξή τους σε κάθε εντός έδρας αγώνα.

Η σεζόν που έρχεται αναμένεται συναρπαστική, με την Αναγέννηση να στοχεύει σε διακρίσεις και επιτυχίες. Οι οπαδοί της ομάδας αποτελούν βασικό πυλώνα για την ενέργεια και τη δυναμική που φέρνει στον αγωνιστικό χώρο. Με τα εισιτήρια διαρκείας, οι τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάθε εντός έδρας παιχνίδι, να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να γίνουν μέρος της ποδοσφαιρικής της οικογένειας.

Πώς θα λάβετε μέρος στην κλήρωση;

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γρήγορη. Για να μπείτε στην κλήρωση, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε like στη σελίδα της Αναγέννησης Επανομής στα κοινωνικά δίκτυα.

  2. Κοινοποιήστε την ανάρτηση σχετικά με την κλήρωση των εισιτηρίων διαρκείας.

  3. Σχολιάστε και ταγκάρετε έναν φίλο σας με το αγαπημένο σας σύνθημα της ομάδας!


Τι περιλαμβάνει το εισιτήριο διαρκείας;

Τα εισιτήρια διαρκείας της Αναγέννησης Επανομής παρέχουν πρόσβαση σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025. Με το εισιτήριο, οι τυχεροί θα έχουν προνομιακή θέση στο γήπεδο και θα απολαμβάνουν την κάθε στιγμή από κοντά.

Στηρίξτε την ομάδα σας!

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τις συγκινήσεις της ποδοσφαιρικής σεζόν και να υποστηρίξετε την Αναγέννηση Επανομής. Ακόμη κι αν δεν είστε ένας από τους πέντε νικητές, τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα προς πώληση και μπορείτε να τα προμηθευτείτε για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο γήπεδο!

Μπείτε στην κλήρωση, καλέστε τον φίλο σας και ετοιμαστείτε για μια σεζόν γεμάτη ποδόσφαιρο και πάθος!



Commentaires


bottom of page