top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Η Ελλάδα τιμώμενη Χώρα στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Σερβία!




Η Ελλάδα και η Σερβία θα συνεχίσουν την επιτυχημένη τους συνεργασία στον τομέα του τουρισμού μέσω της φετινής εταιρικής σχέσης στην 45η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, όπου η Ελλάδα, μια αιώνια έμπνευση για τους ταξιδιώτες και αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός για τους εγχώριους τουρίστες, θα παρουσιαστεί ειδικά καθώς κατέχει τον "τίτλο" της Χώρας Εταίρου. Μετά την πρόταση της Επιτροπής Διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού στο Βελιγράδι, υπογράφηκε συμφωνία εταιρικής σχέσης με τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού της Ελλάδας για το έτος 2024.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης, που εκδηλώνουν μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν τον παραδοσιακά δημοφιλή προορισμό κάθε χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για αντιπροσωπευτικά τουριστικά κέντρα, περιοχές και πόλεις και να δουν προσφορές από ταξιδιωτικά πρακτορεία και πολλές δυνατότητες διακοπών στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα, μια χώρα με μακριά ακτογραμμή - την μακρύτερη στη Μεσόγειο, όμορφες παραλίες, καθαρή και ζεστή θάλασσα με πολλά νησιά, βουνά, μοντέρνες αλλά και αγροτικές πόλεις, όμορφα χωριά, χαρούμενοι άνθρωποι, πλούσια πολιτισμική κληρονομιά, ιστορία, αμέτρητες γαστρονομικές απολαύσεις, αποτελούν επαρκείς λόγους για άλλη μια ανακάλυψη των λιγότερο γνωστών μερών αυτής της εξαιρετικής χώρας.



Η Έκθεση Τουρισμού θα βοηθήσει αυτόν τον συναρπαστικό προορισμό να παραμείνει συναρπαστικός για επίσκεψη καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς η σεζόν διαρκεί περισσότερο με διατάξεις τόσο για παραδοσιακές ελληνικές ιστορικές και πολιτιστικές εκδρομές, όσο και για θεματικές εκδρομές όπως θρησκευτικός τουρισμός, γαστρονομικός τουρισμός, καταδύσεις, κρουαζιέρες...

Υπό το σύνθημα "Η Περιπέτεια Ξεκινά Εδώ!" από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024, στις αίθουσες 1, 1α και 4, η φετινή 45η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού θα είναι μια μεγάλη γιορτή του τουρισμού, ένα σημείο συνάντησης διεθνών πολιτισμών, όπου θα προωθούνται νέοι προορισμοί, προσφορές first-minute, εγχώριες και ξένες τουριστικές περιοχές και αξιοθέατα σε ένα αξέχαστο περιβάλλον. Ταυτόχρονα, θα διεξαχθεί η 19η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού Ξενοδοχειακής και Εστίασης HORECA στην Αίθουσα 2. Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το σύνδεσμο: https://beogradskisajamturizma.rs/en/

Comments


bottom of page