top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Η μεγαλύτερη έκθεση Τουρισμού από τις 22 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024!




Με το σύνθημα "Η Περιπέτεια Ξεκινά Εδώ!", θα προωθηθούν νέοι προορισμοί, προσφορές first minute, εθνικές και ξένες χωρητικότητες καταλυμάτων, τουριστικές περιοχές και αξιοθέατα. Παραδοσιακά, στην έκθεση θα συμμετέχουν οι πιο σημαντικές ταξιδιωτικές εταιρείες, σύλλογοι και οργανισμοί, ξενοδοχεία, τουριστικά κέντρα, εταιρείες μεταφορών και διεθνείς ταξιδιωτικοί πράκτορες.

Χάρη στις αποκλειστικές τιμές της έκθεσης, τις προσφορές first minute και τα πακέτα με πολλά πλεονεκτήματα, η Έκθεση Τουρισμού είναι εδώ και πολλά χρόνια το αγαπημένο ετήσιο σταθμό για επισκέπτες, ταξιδιώτες και τουρίστες, για την επιλογή των ταξιδιωτικών πακέτων και προορισμών, καθώς και για μια επισκόπηση όλων όσα προσφέρει ο τομέας του τουρισμού.

Η Έκθεση Τουρισμού θα δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους: οικογενειακά ταξίδια, μακρινοί και εξωτικοί προορισμοί, ταξίδια για νέους, βραχώδεις πόλεις, ανάπαυση και ανάκτηση σε σπα, σαββατοκύριακα σε χιονοδρομικά κέντρα, οικολογικός και ενεργητικός τουρισμός, εκδηλώσεις συνεδρίων...



Ένα τόσο μεγάλο γεγονός καθιστά δυνατή την επαφή όλων των συμμετεχόντων και επισκεπτών, μέσω παρουσιάσεων, δοκιμασιών και επίδειξης της τοπικής πολιτιστικής, τροφίμων και παραδόσεων, για να γνωριστούν, να δικτυωθούν και να δημιουργήσουν επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες για μελλοντικές συνεργασίες.




Η επερχόμενη Έκθεση Τουρισμού θα συνεχίσει να εκπαιδεύει και να ενισχύει την ευαισθητοποίηση για τις τουριστικές δυνατότητες, να αυξάνει την οικονομική δραστηριότητα αυτού του κλάδου της οικονομίας και να ενθαρρύνει την τοπική οικονομία, ιδιαίτερα μέσω της θέσης της Σερβίας και των τουριστικών της δυνατοτήτων.

Υπό την αιγίδα της Έκθεσης Τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί επίσης η 19η Διεθνής Έκθεση Εξοπλισμού Ξενοδοχειακής και Εστίασης HORECA-OPREMA, η οποία θα συγκεντρώσει πολλές εθνικές και ξένες εταιρείες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με αυτό το εμπόριο - παραγωγή και πώληση έπιπλων ξενοδοχείων και εστιατορίων, εξοπλισμός για κουζίνες, εστιατόρια και μπαρ, διανομείς κλινοσκεπασμάτων και πετσετών, απορρυπαντικά, παραγωγοί τροφίμων και ποτών κ.λπ.

Όλες αυτές οι πτυχές καθιστούν την Έκθεση Τουρισμού στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης Βελιγραδίου το πιο σημαντικό ετήσιο γεγονός στην προώθηση, ανάπτυξη και βελτίωση της τουριστικής βιομηχανίας στην περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το σύνδεσμο: https://beogradskisajamturizma.rs/en/

Comments


bottom of page