top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Η Στέλλα Μιζεράκη ποζάρει τραντάζει το Instagram!


Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία καθημερινά σχεδόν, φέρνει στα μάτια μας μερικές απο τις καλύτερες και ταυτόχρονα προκλητικές φωτογραφίες της, μέσα απο τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η εντυπωσιακή ξανθιά influencer απο την Κρήτη αναρτεί διαρκώς φωτογραφίες της στο κοινωνικό δίκτυο όπου φοράει τα ρούχα της κολεξιόν της και πολλές φορές αναστατώνει με τα λιγοστά που φοράει.


Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώην παίκτρια και νικήτρια του Power Of Love που είδαμε πριν απο χρόνια μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, πλέον διαθέτει περισσότερους απο 175K ακόλουθους που πιστά την απολαμβάνουν στις καταπληκτικές εμφανίσεις της.

Είναι γεγονός ότι η ξανθιά καλλονή με τις αψεγάδιαστες αναλογίες της έχει ένα κορμί που κόβει την ανάσα και είναι μια απο τις ομορφότερες φαvτασiώσειs χιλιάδων ανδρών, που ξεροσταλιάζουν στο διαδίκτυο για μια φωτογραφία της.

Κανένας δεν μπορεί να ξεκολλήσει το βλέμμα του απο πάνω της και πλέον όλοι το μόνο που μπορούν να κάνουν ως άμυνα είναι….να το απολαύσουν όσο καλύτερα μπορούν βλέποντας την να ποζάρει και να προκαλεί πανικό.


Αυτό άλλωστε το καταφέρνει άνετα και με τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω με την ίδια να φοράει μαύρα και που με τις πόζες της θα την δείτε να προκαλεί αύξηση της καρδιακών παλμών!

Απολαύστε την όσο καλύτερα μπορείτε στις παρακάτω φωτογραφίες…είναι σκέτη κόλαση




Comments


bottom of page