top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Ο Αντώνης Λειβαδιώτης προωθεί τη Σερβία ως προορισμός για τους Έλληνες ταξιδιώτες!




Ο Αντώνης Λειβαδιώτης, ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες travel influencers, που συνεργάζεται με τον Οργανισμό Τουρισμού της Σερβίας, με στόχο την προώθηση της χώρας ως προορισμού για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Ο Αντώνης, ο οποίος έχει πάνω από 200 χιλιάδες followers στο Instagram, έχει ήδη επισκεφτεί τη Σερβία και έχει μοιραστεί τις εμπειρίες του με τους ακόλουθούς του. Στις αναρτήσεις του, ο Λειβαδιώτης έχει αναδείξει την πλούσια ιστορία και πολιτισμό της Σερβίας, καθώς και τα όμορφα φυσικά τοπία της.



Ο γνωστός Influencer έχει επισκεφθεί το Βελιγράδι, τη Νις, το Νόβι Σαντ και το Σοκομπάνια. Έχει κάνει βόλτα στην Παλιά Πόλη του Βελιγραδίου, έχει επισκεφθεί το φρούριο του Βελιγραδίου και το Κάλεμεγκνταν, και έχει δοκιμάσει παραδοσιακά σέρβικα πιάτα.




Ο Λειβαδιώτης έχει εντυπωσιαστεί από τη Σερβία και τη θεωρεί έναν κρυμμένο θησαυρό. «Η Σερβία είναι μια χώρα με πολλά να προσφέρει», δήλωσε ο Λειβαδιώτης. «Έχει πλούσια ιστορία και πολιτισμό, όμορφα φυσικά τοπία και φιλικούς ανθρώπους. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Έλληνες ταξιδιώτες».




Η συνεργασία του Λειβαδιώτη με τον Οργανισμό Τουρισμού της Σερβίας αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας της χώρας από Έλληνες ταξιδιώτες. Ο Οργανισμός Τουρισμού της Σερβίας έχει αναπτύξει μια σειρά από πρωτοβουλίες για την προώθηση της χώρας ως προορισμού για Έλληνες ταξιδιώτες, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με Έλληνες tour operators και travel agencies.




Η Σερβία είναι μια χώρα με πολλά να προσφέρει στους ταξιδιώτες. Είναι μια χώρα με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, όμορφα φυσικά τοπία και φιλικούς ανθρώπους. Με την υποστήριξη του Αντώνη Λειβαδιώτη και του Οργανισμού Τουρισμού της Σερβίας, η χώρα αναμένεται να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Έλληνες ταξιδιώτες.



Comments


bottom of page