top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Οι 10 κορυφαίοι Influencers που πρέπει να ακολουθήσεις!


Με 2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και έσοδα 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το Instagram από μια απλή εφαρμογή για να παρουσιάσει αξέχαστες και κοσμικές στιγμές της ζωής μας, εξελίχθηκε σε εργαλείο μάρκετινγκ. Στην εφαρμογή, όσο περισσότερους ακόλουθους έχει ένα άτομο, τόσο μεγαλύτερη προσέγγιση και επιρροή έχει - ειδικά όταν είναι διασημότητες. Ακολουθούν οι 10 καλύτεροι Έλληνες Influencers στο Instagram: 1. Χριστίνα Μπόμπα Τανιμανίδη. Η Χριστίνα δημοσιεύει για οτιδήποτε σχετίζεται με τον τρόπο ζωής, από ταξίδια, προπονήσεις, υγιεινή διατροφή, μόδα και ομορφιά.

2. Άκης Πετρετζίκης. Είναι ασφαλές να πούμε ότι ο Άκης είναι ο σεφ με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ελλάδα. Η ροή του στο Instagram καλύπτεται από εκπληκτικές φωτογραφίες από απίστευτα φαγητά και ποτά. Έχει επίσης τα δικά του μαθήματα μαγειρικής, μια τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής και ένα βιβλίο μαγειρικής. Αν είσαι λάτρης του φαγητού, πρέπει να ακολουθήσεις τον Άκη! Yum

3. Ιωάννα Τούνη. Είναι ιδιοκτήτρια πολλών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των @bubblegun_world και @ranjers_. Η Ιωάννα είναι επίσης Πιστοποιημένη δασκάλα, σχεδιάστρια μόδας και Youtuber.

4. Αντώνης Λειβαδιώτης. Ο Αντώνης είναι ίσως ένας από τους πιο καλύτερους Travel influencers στην Ελλάδα. Δημοσιεύει κυρίως για ταξίδια, αλλά και μόδα και Lifestyle. Είναι ένας από αυτούς που πρέπει να ακολουθήσετε αν αγαπάτε να ταξιδεύετε.



5. Αλέξανδρος Κοψιάλης. Ο Αλέξανδρος έχει καταφέρει να αυξήσει επίσης πολύ σημαντικά τους followers του, αφού στο top 20 του 2019 δεν είχε συμπεριληφθεί καν. Πλέον, βρίσκεται ανάμεσα στους 10 πιο γνωστούς στο χώρο των ελληνικών social media, με 1 εκατομμύριο ακολούθους που ελπίζουν σε μια νίκη giveaway.





6. Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μία… Ελλάδα μόνος του, αφού ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς έχει φτάσει αισίως τους 13,2 εκατ. followers στο Instagram, όπου τον ακολουθούν άνθρωποι από όλον τον κόσμο και έχει καταφέρει να γίνει σύμβολο για πολλά παιδιά για την ιστορία ζωής τους.

7. Στέφανος Τσιτσιπάς με 1,6 εκατ. followers. Ο Έλληνας τενίστας έχει καταφέρει να διακριθεί στα κορτ, κατακτώντας μάλιστα και την 3η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του τένις και οι ειδικοί θεωρούν πως θα είναι ένας από αυτούς που θα διαδεχθούν τους Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Ναδάλ, όταν θα… κρεμάσουν τις ρακέτες τους.

8. Ελένη Μενεγάκη , η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης μετράει 1,3 εκατ. followers και είναι από τις πρώτες που κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το ορόσημο.



9. Ελένη Φουρέιρα. Το προφίλ της στο Instagram εκτοξεύτηκε μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision με την Κύπρο το 2018, κερδίζοντας μεγάλη απήχηση στους φανς του θεσμού, καταφέρνοντας να κάνει μία από τις μεγαλύτερες «καριέρες» μετά το πέρας του μουσικού διαγωνισμού και να εμφανιστεί σε πολλές πόλεις ανά την Ευρώπη.

10. Αθηνά Οικονομάκου, από τη σειρά της, έχει δημιουργήσει μία σειρά από κοσμήματα, ρούχα και έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές σειρές, καταφέρνονας να κερδίσει το «Follow» ανθρώπων εντός και εκτός Ελλάδας.


Comments


bottom of page