top of page
Εικόνα συγγραφέαTheicons magazine

Χαράλαμπος Παλλάκας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα!


Την υποψηφιότητά του στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, ανακοίνωσε ο Πολιτικός Μηχανικός Χαράλαμπος Παλλάκας.


Όπως αναφέρει ο κ. Παλλάκας σε ανάρτησή του στο facebook:


«Το έργο του Απόστολου Τζιτζικώστα αποτελεί για μένα έναυσμα, πρόκληση αλλά και εχέγγυο. Αποδέχτηκα με χαρά αλλά και με ευθύνη την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη μας, θέλοντας να συμμετέχω και εγώ, με τις δικές μου γνώσεις, δυνάμεις αλλά και πείσμα σε κάθε τι που μπορώ να είμαι χρήσιμος. Με σκληρή δουλειά, ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και κοινωνική ευαισθησία. Με όλη μου τη δύναμη, την επιστημονική επάρκεια και την επαγγελματική εμπειρία. Όπως έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια. Σε τροχιά επίμονης προσπάθειας και διαρκούς ανάπτυξης για τον κοινό στόχο, ζήτω ψήφο εμπιστοσύνης στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου».

Ποιος είναι ο Χαράλαμπος Παλλάκας


Ο Χάρης (Χαράλαμπος) Παλλάκας γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1984. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός στο Α.Π.Θ. και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Δημόσια Διοίκηση Υγείας του Ε.Α.Π. Ξεκίνησε ως ελεύθερος επαγγελματίας ενώ από το 2017 δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας ως υπεύθυνος κτιριακών υποδομών και περιβαλλοντικών όρων στο κτιριακό συγκρότημα του Γ.Ν.Θ Ιπποκράτειου-Αφροδίσιου. Η οικογένεια, οι ακαδημαϊκές σπουδές, η συμμετοχή σε σωματεία με εθελοντική προσφορά, τον διαμόρφωσαν σε ενεργό πολίτη. Το 2009 έγινε μέλος του Τ.Ε.Ε. με συμμετοχή στις εκλογές του 2023. Το 2019 συμμετείχε στα κοινά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Το 2021 για πρώτη φορά ήταν υποψήφιος στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) αλλά και στην Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) όπου εκλέχτηκε και είναι ενεργό μέλος μέχρι και σήμερα. Μεγάλη του αγάπη ο αθλητισμός, ασχολήθηκε με το Taekwon-do από μικρή ηλικία και διετέλεσε μέλος της Εθνικής Ομάδας το 2001 και 2002, με διακρίσεις στο βαλκανικό και πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας και Τσεχίας αντίστοιχα. Σήμερα εξακολουθεί να ασχολείται από τη θέση του αναγνωρισμένου διαιτητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Taekwon-do (ΕΛΟΤ). Θερμός υποστηρικτής των θεμελιωδών αξιών του εθελοντισμού και της προσφοράς, έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση σε Οργανισμούς που δραστηριοποιούνται με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, των γυναικών και των ατόμων με αναπηρίες.


Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Σαπουτζή και πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 10 , 8, και 3 ετών. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά και γνωρίζει τα χρηματοδοτικά προγράμματα της ΕΕ. Ονειρεύεται να αποτελέσει τη φωνή για την ανάδειξη των προβλημάτων και ταυτόχρονα να βοηθήσει έμπρακτα για την επίλυσή τους.



Comments


bottom of page